dilluns, 18 de maig del 2009

EXPOSICIÓ TREBALL FINAL EN GRUP......

Hola una altre vegada!!
Ja hem exposat el nostre treball en grup sobre Jocs educatius, Programari i Educació Infantil. La nostra valoració és totalment positiva i ens ha agradat molt veure el resultat.
El treball en grup ha sigut molt cooperatiu, i hem treballat molt bé.
Per realitzar tot el treball escrit, vam utilitzar el google docs

J CLIC....

Feia moltissims dies que no actualitzava el meu bloc, i la veritat és que hem estat força atavalades, principalment realitzant el treball en grup de jocs educatius.
També hem après a crear jocs amb el Jclic. primer ens vam haver de descarregar el author i segidament el player per desprès poder-los utilitzar. per crear-ho s'han de sguir un seguit de passos omplint la descripció de l'activitat, els objectius, el interfaz, les dades del creador, etc.
Una vegada fet tot això comença el treball més laboriós, que és el de buscar imatges i sons i col·locar-los a la mediateca, d'on desprès els extreurem per poder realitzar les diferents activitats (associacions, puzzles, sopes de lletres, omplir textos, etc.)
Una vegada treballat tot això, per grups vam fer diferents activitats, i la nostra tracatava de relacionar el so de uns animals de granja (grabat per nosaltres amb l'audacity) amb la seva imatge corresponent.
Va ser molt interessant d'aprendre a realitzar aquestes activitats, perquè a l'escola les podem crear nosaltres (per exemple relacionat amb la unitat didàctica que es treballi) i que els nens i nenes les poguin portar a terme.