dimarts, 7 d’abril del 2009

TREBALL JOCS DIGITALS I MÉS...

Hola!! he estat uns quants dies sense fer cap entrada, però no sabia si era necessàri comentar que estàvem fent la primera fase del treball en grup. La cristina, l'Olga i l'Alba i jo, fem el treball dels jocs digitals, progamari i educació infantil. Vam acabar la primera fase i vam utilitzar el google docs. És un recurs molt útil per treballar amb grup. Perquè totes hi podiem accedir facilment i penjar la informació que anavem trobant. Com aspecte negatiu, m'agradaria anomenar un. I és que quan aquest document s'està utilitzant per tots els membres que estan convidats, es modifica seguidament i provoca una mica de caos.
Tambè dir que durant aquestes dues setmanes hem treballat el video educatiu, que he penjat anetriorment. Hem utilitzat programes treballats anetriorment, com el Audacity i el Windows Movie Maker. per ser el nostre primer video, penso que ens ha sosrtit força bé.
Doncs noies aprofito per dir-vos que descanseu molt aquestes vacances i no treballeu molt que no és bó per la salut (o això m'han dit) jejej.
Petonets!!! I ens veiem desprès de setmana santa....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada